Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Новий Audi RS 6 Avant GT
16.02.2024
Новини від Audi

Новий Audi RS 6 Avant GT

Новий Audi RS 6 Avant GT - це бездоганне поєднання розкоші, стилю та вражаючих технічних характеристик.

RS 6 Avant GT

Цей автомобіль, який відзначається ексклюзивним дизайном та став новим зразком в світі високопродуктивних автомобілів завдяки потужності двигуна в  463 кВт (630 к.с.) і максимального крутного моменту в  850 Нм, що  на 22 кВт (30 к.с.) і 50 Нм більше, ніж у моделі Audi RS 6 Avant.

Image
Image

RS 6 Avant GT є на 50 кг легшим ніж RS6 Performance, завдяки використанню карбонового капота, передніх крил та унікального дизайну передньої частини, який доступний лише для версії RS6 GT. Крім того, автомобіль оснащений ковшоподібними сидіннями.

Щодо динаміки, то RS 6 Avant GT розганяється від 0 до 100 км/год за 3.3 секунди, що на  0.3 секунди швидше, ніж RS 6 Avant, а розгін до 200 км/год з місця займає всього 11.5 секунд, що на 0.5 секунди швидше, ніж RS 6 Avant, а максимальна швидкість становить 305 км/год.

Image

Технічна перевага RS 6 Avant GT  є також в його гальмівній системі, яка використовує керамічні гальмівні диски, що забезпечують велику ефективність гальмування та стійкість до перегрівання.

Потужність 4.0 TFSI передається на постійний повний привід quattro за допомогою стандартної восьмиступінчастої коробки передач Tiptronic.

Image

Подібно до RS 6 Avant performance, RS 6 Avant GT використовує останню версію центрального блокувального диференціала. Особливо легкий і компактний, він розподіляє потужність двигуна на передню і задню вісь у співвідношенні 40:60. Якщо відбувається прослизання, більше крутного моменту передається на вісь з кращим зчепленням - до 70 відсотків може йти на передню вісь і до 85 відсотків на задню. Перероблений центральний диференціал покращує динаміку їзди, забезпечує помітно точніше проходження поворотів.

Для подальшого виділення спеціальної версії серед інших моделей RS, задній спортивний диференціал quattro був також спеціально переналаштований для RS 6 Avant GT.

Image
Image

Вперше, і тільки для RS 6 Avant GT, регульована підвіска з'являється в стандартній комплектації. Вона знижує висоту автомобіля на 10-ть міліметрів порівняно з RS 6 Avant і пропонує ідеальне поєднання динаміки і комфорту.

Високий коефіцієнт пружності, трьохпозиційні амортизатори і жорсткі стабілізатори (на 30 відсотків жорсткіші спереду і на 80 відсотків ззаду) забезпечують менший крен кузова, що знову значно підвищує рівень задоволення від керування.

Image

Нові високопродуктивні шини Continental "Sport Contact 7" 285/30 R22 забезпечують необхідне зчеплення для динамічної їзди. Ці шини пропонують постійно кращу тягу як на сухій, так і на мокрій дорозі і покращують крованість при проходженні поворотів на великій швидкості, що забезпечує загально більш точне керування по всьому діапапазону швидкостей. Додатково, з новими шинами гальмування зі швидкості 100 до 0 км/год скорочується до двох метрів.

Image

Зазначені характеристики становлять лише частину вражаючого образу нового RS 6 Avant GT. Високопродуктивний двигун, підвіска, передова система приводу та інші технічні інновації забезпечують унікальний досвід керування, який навряд чи можна перевершити. Кожна деталь автомобіля відзначена майстерністю і стилем, роблячи кожну подорож за кермом RS 6 Avant GT незабутньою подією для справжніх цінителів автомобілів.

Image
Image

Ідея створення Audi RS 6 Avant GT виникла на основі проекту RS 6 GTO concept, розробленого учнями компанії у 2020 році. Ці молоді таланти, підтримані Audi Design, надихалися легендарною гоночною машиною Audi 90 quattro IMSA GTO 1989 року. Результатом їхньої роботи став RS 6 Avant GT - автомобіль, який поєднує в собі спортивність, елегантність та передові технології.

Image

Audi 90 quattro IMSA GTO 1989 року

Image

Особливістью Audi RS 6 Avant GT є його обмежена кількість - всього 660 одиниць буде вироблено для продажу по всьому світу. Це робить цю модель ще більш бажаною серед колекціонерів та любителів автомобілів, а також забезпечує їй статус справжньої рідкісної реліквії.

Image
Image
Image

Обмежена кількість автомобілів підкреслює їхню ексклюзивність та унікальність, роблячи їх особливими і цінними для будь-якого колекціонера. Audi RS 6 Avant GT - це не просто автомобіль, це шедевр техніки, який поєднує в собі спортивність, розкіш та інноваційність, завойовуючи серця автомобільних ентузіастів по всьому світу.

Image
Image
Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.